Over ons

H&R Inspection Management is een onafhankelijk inspectiebedrijf dat zich vanaf de oprichting in 1998 heeft gespecialiseerd in het vakgebied van drukapparatuur. Onze vakmensen hebben meer dan 20 jaar ervaring met drukapparatuur in de procesindustrie en beschikken daarnaast over de vereiste certificaten. Daarmee zijn wij uitgegroeid tot een voor Nederland uniek inspectiebedrijf.

Onze ervaring en expertise stellen wij ten dienste van opdrachtgevers in de procesindustrie maar ook van toezichthoudende instanties. Wij zijn bekend met de relevante wetgevingen en richtlijnen en weten deze optimaal toe te passen voor onze opdrachtgevers.

H&R Inspection Management beschikt als een van de weinige inspectiebedrijven in Nederland over eigen gecertificeerde IKT3, LPI of MLT inspecteurs. Onze medewerkers vormen een hecht team dat integriteit, betrokkenheid en veiligheid hoog in het vaandel heeft staan.

 

Doelstelling

H&R Inspection Management wil een substantiële en actieve bijdrage leveren aan de integriteit van procesinstallaties met de kernwoorden:

  • kwaliteit
  • continuïteit 
  • ontzorging
  • optimalisatie

Onze dienstverlening en expertise zijn er op gericht dat U kunt beschikken over integere en veilige drukapparatuur met een grotere beschikbaarheid van uw procesinstallatie waarbij uw onderhoudskosten worden geoptimaliseerd.

Dit alles met inachtneming van alle wettelijke-,  Licence to Operate-, bedrijfs- en VGMK-eisen.

Om deze doelstelling waar te kunnen maken, werken wij waar mogelijk vanuit een projectmatig aanpak. Daarmee kunnen wij  onze dienstverlening als een totaalpakket aanbieden en wordt uw organisatie maximaal ‘ontzorgd’.

Omdat wij ons beperken tot datgene waar wij goed in zijn, verlenen wij kwalitatief hoogwaardige diensten, met als basis één team met uitsluitend deskundige, gecertificeerde en betrokken personen. Dit garandeert continuïteit en gecontroleerde, verdere groei van ons bedrijf maar ook van onze opdrachtgevers.

Dit is wat onze opdrachtgevers waarderen.

Business Park Stein 194 Elsloo | T +31 (0)46-442 00 00 | mail