Beheer

Onze opdrachtgevers verleggen hun focus in toenemende mate naar het primaire bedrijfsproces en beschikken steeds minder over de specifieke kennis van drukapparatuur.

Dit resulteert in een toenemende vraag naar een integrale aanpak in het beheer van drukapparatuur.

Samen met deze opdrachtgevers geven wij verantwoorde invulling aan de “Licenses to Operate”.

Voor diverse bedrijven voeren wij reeds het beheer uit . Wij beheren onder andere:

  • Drukapparatuur in de chemische industrie en de papier industrie
  • Transportleidingen (ondergronds en bovengronds) op industrielocaties
  • Civiele installatiedelen, zoals riolen, vloeistofdichte vloeren, tankputten, staalconstructies etc. 

Onze aanpak resulteert regelmatig in een verdere uitbreiding van het werkpakket. Vaak ontstaat hierdoor een combinatie van bovengenoemde beheertaken . Dit bewijst dat wij een geschikte partner zijn voor bedrijven in de procesindustrie.

Vanaf het ontstaan van H&R Inspection Management is onze aanpak gericht op een projectmatige benadering. Hiermee kunnen wij onze medewerkers optimaal inzetten en hiermee U als klant ontzorgen.

Uiteraard worden deze diensten uitgevoerd conform de geldende wettelijke eisen en verzorgen we waar nodig de wettelijke goedkeuringen. Om de bedrijven op deze werkgebieden probleemloos te ondersteunen, werken wij daarvoor alleen met ervaren en gecertificeerde (senior) inspecteurs welke in eigen dienst zijn.

Alle werkzaamheden voeren we geheel zelfstandig of desgewenst geïntegreerd in uw bestaande organisatie uit, waarbij ons streven is om u projectmatig een totaalpakket te kunnen aanbieden.

< terug naar werkgebieden

Business Park Stein 194 Elsloo | T +31 (0)46-442 00 00 | mail